woensdag 7 juli 2010

Rock Werchter 2010

Het is weer voorbijgevlogen, Rock Werchter 2010. Veel woorden kan ik er niet aan vuilmaken. Het was in één woord megafantastischlekkergooooooed! Hard zweten, verstoppertje spelen met de brandende zon, meekwijlen met de massa, lekker gek dansen en vooral genieten. 


Op de wei zou het maar liefst 43°C zijn geweest. Zot! Ons kleine gele zwembadje (jawel mensen, daar hadden we voor gezorgd!) moest om de twee uur worden bijgevuld, omdat het water door de hitte gewoonweg verdampte. Veel gelach van mijn vrienden toen ze me de tube sunblock zagen bovenhalen. Om de tweede dag noodgedwongen ook maar eens een laagje te smeren. Waterballonnen, wet t-shirts, liters water en schaduw overdag. 's Avonds bij de ondergaande zon stiekem alcohol binnensmokkelen op de wei. Heerlijk allemaal.

Om dan nog maar te zwijgen over de super leuke optredens allemaal. Ik vond ze allemaal (buiten enkele uitzonderingen) stuk voor stuk prachtig. Hemels. Genoten heb ik.
Mijn grootste favoriet was Florence + the Machine. Prachtige stem, prachtig lichaam en de perfecte bewegingen. Een engeltje met rood haar. Ik voelde me zweven. P!nk heeft dan weer de show gestolen met de allerbeste act waar nog lang over gesproken zal worden. Letterlijk uit de lucht komen vallen, als een hamster over het publiek rollen en zweven boven de toeschouwers. De afsluiter Pearl Jam (waar ik speciaal voor ben gekomen) was zot! Front stage stond ik me met een vriendin en enkele Nederlanders helemaal te geven. Helaas een kleine teleurstelling toen frontman Eddie Vedder mijn ultieme favoriet Black niet speelde.

Desondanks heb ik me toch geamuseerd en ben ik voldaan terug naar huis gekeerd (met, jawel, de fiets).

Enkele favorietjes:
1 opmerking:

Voel je vrij een berichtje achter te laten!