zondag 1 augustus 2010

Uilentrend

In het lager onderwijs heb ik eens een spreekbeurt moeten doen. We mochten het onderwerp zelf kiezen. Ik koos willekeurig voor de uil. Opzoekingswerk, prentjes knippen, een tekst in elkaar knutselen en de presentatie voorbereiden. Ik vond het heerlijk. Met de nodige hulp van mijn zus heb ik een pracht van een spreekbeurt gemaakt én voorgebracht. Ik ben er nog steeds trots op. Sinds ik meer weet over het bestaan van deze wezentjes heb ik er toch een klein zwak voor. En anderen precies ook.

Je ziet het tegenwoordig in overvloed. Schattige uiltjes, overal. Meubels, muren, kledij, sieraden en andere prullaria. Het is een ware trend. Erg vind ik het niet. Sinds enkele jaren beschik ik, zoals zoveel anderen, over de nodige spullen met uilen-thema. Een groene ring, gouden ketting en beige t-shirt heb ik reeds in mijn bezitting. Binnenkort hopelijk meer, na het zien van volgende prachtjes.

Love Hearts and Crosses


Urban Outfitters
Allen bij Etsy

Love it!

2 opmerkingen:

  1. Dat schort (L)

    En Jessi: houd je vast! Die Catrice nagellakjes kosten allemaal maar €2,49! Dat is dus echt echt geen geld.. Mijn overbuurmeisje heeft ook een Chanel lakje (Jade geloof ik ..) en hoe mooi of fijn die ook lakt, €20 voor een lakje vind ik echt veeels te veel! Doe dan maar gewoon goedekopere merken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het kettinkje is zo leuk! Om nog maar te zwijgen over die muur..! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!