zaterdag 9 april 2011

't Grote avontuur

Mijn oprechte excuses voor het vreselijk verwaarlozen van mijn blog. Helaas had schoolwerk en privéleven de laatste tijd wat voorrang. Mijn tijd ging naar het schrijven en maken van deze blog. Mijn zogenaamde portfolio voor school.

Ondertussen is de paasvakantie begonnen en verdoe ik mijn tijd met werken, geld verdienen. Dat wilt natuurlijk ook zeggen dat mijn korte studieuitwisseling richting de grote, en vooral moeilijk toegankelijke stad, Moskou verrassend dichtbij komt. Jawel, op 17 april zal ik mijn voetjes neerzetten op Russische grond. Dit wilt zeggen dat ik Pasen ga mogen vieren in het land der Russen. Foto's en verhalen zullen hier zeker en vast volgen, geen paniek. 
Na vele kilometers verkeerd lopen, veel te laat aankomen en het nodige gevloek kreeg ik mijn visum uiteindelijk vast. De roebels zijn aangevraagd op de bank. Mijn Russisch woordenboekje ligt klaar. Dan is er nu enkel nog het zwaar nadenken over de bagage. Slechts 20 luttele kilo's mag ik meesmokkelen. Voor een meisje als ik is dat dus verschrikkelijk weinig.

Ik denk dat er nog veel getwijfel aan te pas gaat komen, maar binnen welgeteld één week sta ik zonder enige twijfel gepakt en gezakt in Zaventem. Spannend!
~~

2 opmerkingen:

 1. Awel awel schattebol!
  Ik wist niet dat je naar Moskou ging!! :)
  Maar ik ben blij dat je dit doet hoor!

  Vele groetjes en tot snel!
  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!