woensdag 25 januari 2012

We are Pukkelpop

Twee dagen geleden kreeg ik post. En wat voor een post. 

Eerst en vooral: zoals ieder jaar, bij lijstjestijd, vul ik braaf mijn favoriete artiesten in die ik graag zou willen zien verschijnen op Pukkelpop. De snelsten krijgen een fancy sticker. En ik zat bij die eerste inzendingen. De Pukkelpop 2012 sticker is vanaf nu van mij en zoekt nog een leuk plekje om opgeplakt te worden.

Ten tweede: na de gebeurtenissen op de Pukkelpopweide deze zomer werd er een steunfonds opgericht voor de slachtoffers. Ik ontdekte nog niet zo lang geleden dat bij het kopen van een leuk polsbandje de opbrengst naar dat steunfonds gaat. Met mijn kleine hartje was ik meteen overtuigd en bestelde ik een exemplaar. Alle beetjes helpen, denk ik dan. Is het geen prachtje?
Wil jij ook zo'n bandje?
Koop het hier voor nog geen 3€.

~♥~

4 opmerkingen:

 1. Was jij ook op pukkelpop op die dag? Het is inderdaad een mooi bandje, net zoals het combibandje van vorige pukkelpop. Ik heb ook het lijstje ingevuld maar ben niet zo'n gelukkige winnaar als jij =D. Zoek er maar een mooi plaatsje voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik vind het ook een mooi bandje! Ik ga het kopen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your blog!!! I start following you, hope you'll follow back!!!

  www.rockandfrock.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi blogje heb je !!!

  En ja ik zou het heel graag doen, maar ga het niet doen. Ik ben niet zo'n een festivalganger, maar heb ze wel op andere manieren gesteund. Omdat ik al die commosie errond heel erg vindt. Want het is niet pukkelpop zelf die iets aan het drama kon doen, laat staan voorkomen.

  Groetjes

  http://elinedumonghphotography.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!