zondag 5 februari 2012

February photo a day - #1

Zoals ik al twee posts geleden zei: ik doe mee aan february photo a day. En elke week zal ik hier een overzicht plaatsen van mijn foto's, voor zij die mij niet volgen via twitter. Ik ben best trots dat ik het al een week braaf heb volgehouden. Nu hopen dat ik de maand flink kan afsluiten. Dan beloon ik mezelf!

Een overzichtje van 1 februari tot vandaag 5 februari:


Day 1: You view today Na enkele dagen lag de eerste sneeuw van het jaar er nog steeds en begonnen de mensen leuke tekeningen op auto's te maken. Zoals dit strikje. 


Day 2: Words Tijdens mijn pauze op het werk lees ik een boek. Dat is één van de weinige keren dat ik me daar mee bezighoudt, dus het is een magisch moment voor mij.


Day 3: Hands Op mijn werk mag ik geen zichtbare tattoes, piercings of andere onnatuurlijk ogende dingen dragen. Donderdagavond besloot ik met vriendinnen een stapje in de wereld te zetten om het einde van de examens te vieren. De stempel die we op onze hand kregen, wilde er de dag erna helemaal niet af. Dus vond mijn verantwoordelijke er niets beter op dan een schone blauwe plakker op mijn hand te bevestigen. *als ik werk zien mijn handen er helemaal niet uit. Krassen, brandwondjes en blauwe plakkers zijn daar dagelijkse kost*


Day 4: A stranger. Mr. Owl is een vreemde ten huize Jessi. Ik vond hem in de kringloopwinkel voor nog geen 10 cent! Het is eigenlijk een oud parfumflesje, maar nu mag Mr. Owl op pensioen. Een vast plekje in mijn studio heb ik voor hem nog niet gevonden.

 
Day 5: 10am. Mijn prachtige sneeuwwitte tuin in La Wallonie om 10u30 deze morgen. Na twee weken ben ik eindelijk nog eens een nachtje thuis en daar geniet de hond met volle teugen van.

Bij february photo a day trekken we elke dag een foto over iets kleins dat zich in je leven voordoet. Zo leer je stil te staan bij de kleine dingen. Heb je het deze maand gemist? Geen nood! Volgende maand zal er wel weer een leuk lijstje verschijnen.

En dan ga ik nu een weekje ontspannen met le boyfriend en ik neem mijn laptop vooral NIET mee. Wel zal ik mijn photo a day challenge braafjes bijhouden, maar zullen de foto's deze week niet op mijn twitter verschijnen.

Tot later!

~♥~

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Misschien moet ik ook eens meedoen, maar dan met maart ofzo.. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad erg leuk om te zien. Mooi parfunflesje trouwens, zo zie je ze zelden toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk zo'n overzichtje en mooie foto's! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!