zondag 12 februari 2012

February photo a day - #2

Ik ben terug van een weekje ontspanning met le boyfriend. We zijn 5 dagen in Centerparcs gaan genieten en hebben er een enorm leuke tijd gehad. Hierover later wel wat meer. Zoals beloofd, heb ik mijn february photo a day flink bijgehouden. De fotoreeks van mijn eerste week vind je hier.

Een overzichtje van 6 februari tot en met vandaag 12 februari:


Day 6: Dinner. Onze eerste avond in Centerparcs hebben we een eigen simpel potje gekookt. Tortellini's gevuld met vlees (ik weet niet meer welk vlees) met broccoli, kerstomaatjes en een sausje van kruidenkaas erbij. Lekker!


Day 7: Button. Ik hou van kleedjes met knopjes eraan. Punt.


Day 8: Sun. Aan zonnige dagen geen gebrek in Nederland! En wat doe je dan? Fietsen op een lekker comfortabele fiets. Ik wil er ook zo één! Waarom zijn fietsen in België niet zo comfortabel? Ofwel heb ik gewoon nog een prehistorisch model.


Day 9: Front door. Dit is de voordeur van onze cottage in Centerparcs. Zoals je kan zien hadden we nummer 413 en was onze deur een beetje transparant.

 

Day 10: Self portrait. Sneeuw! Poging tot sneeuw blazen... mislukt.


Day 11: Makes you happy. Hier speelde ik een beetje vals. Aangezien ik op zaterdag altijd een lange werkdag heb, is er niet veel dat me echt blij maakt. Buiten af en toe een schattig kindje dat om een ijsje komt vragen of een vettige mop van mijn collega's. Helaas kan ik tijdens mijn werkuren geen foto's maken. Daarom dus deze foto van mijn hondje, die ik een tijdje terug trok. Omdat ik stiekem toch naar thuis verlang. Wanneer ik een nachtje thuis blijf slapen, profiteert mijn hondje daar van en nestelt die zich lekker knus naast mij in bed. Ik kan gewoon geen 'nee' zeggen tegen zo een lief beestje...


Day 12: Inside your closet. Dit is mijn kleine, en enorm rommelige, kleerkast op kot.

Bij february photo a day trekken we elke dag een foto over iets kleins dat zich in je leven voordoet. Zo leer je stil te staan bij de kleine dingen. Heb je het deze maand gemist? Geen nood! Volgende maand zal er wel weer een leuk lijstje verschijnen.

~♥~

5 opmerkingen:

 1. Centerparcs is zo leuk he! vooral de wildwaterbaan in het zwembad hahaha ;)
  Leuke fotootjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele toffe foto's! Ziet er ook een leuk huisje uit, zal wel leuk geweest zijn met den boy, efkes totale ontspanning en alleen maar genieten! Mooi kleedje ook, speciaal zo met die gaatjes erin (wel koud misschien), en ik vind de sneeuwblaasfoto wel heel geslaagd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Vooral die foto dat je sneeuw in je handen hebt. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb jij een ontzettend leuke schrijfstijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je leuke comments zeg! Grappig dat je ook Journalistiek doet! Weet je al wat je er mee wil gaan doen/worden? En leuk dat je ook columns wil gaan schrijven op je blog, ik ben heel benieuwd!

  En bedankt voor het volgen, ik ga je terug volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!