zondag 26 februari 2012

February photo a day - #4

Er is weeral een week voorbij gevlogen. Het is soms enorm moeilijk om elke dag aan die february photo a day te denken. Vaak vergeet ik mijn camera mee te nemen. Of is de dag al voorbij eer ik denk aan die foto. Stiekem ben ik toch bij dat de challenge bijna gedaan is. Als ik er ooit nog aan meedoe, dan zal het gedurende de zomervakantie zijn. Tijdens een stressloze periode in ieder geval! Bij deze een overzichtje van mijn voorlaatste week van de maand.

Van 20 februari tot en met 26 februari:


Day 20: Handwriting. Zo schrijf ik. Op school maak ik er meestal een zooitje van, omdat het zo snel moet gaan. Maar als ik me goed concentreer, kan ik wel mooi schrijven.


Day 21: A fave photo of you. Dit is een foto van toen ik jong was. Vraag me niet hoe oud ik er was. Ik ben het meisje onderaan. Was ik nu nog maar zo schattig...


Day 22: Where you work. Ik was die dag niet op school. En wat doe ik dan? Bloggen in bed.


Day 23: Your shoes. Simpele zwarte schoentjes van de H&M. Mijn nieuwe favoriete paar!


Day 24: Inside bathroom cabinet. In mijn studio word ik onder de douche vergezeld door dit eendje.


Day 25: Green. De lente is in zicht, maar in Leuven is er nog geen groen te zien. Jammer wel. Dan maar de schone groene blaadjes van de roosjes die ik van le boyfriend kreeg - en die maar niet open willen bloeien. Snif.


Day 26: Night. Momenteel lees ik nog wat in een boek voordat ik het zachte licht van mijn nachtlampje doof. Pure ontspanning voor het slapengaan, it is!

Voor zij die wensen mee te doen aan march photo a day kunnen het lijstje hier alvast vinden.

~♥~

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad lastig om zo'n uitdaging elke dag uit te voeren, maar wel superleuk om 'kleine dingen' zo terug te zien! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel toffe foto's hoor! En, is het je elke dag gelukt? Moet een leuk overzichtje vormen denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!