donderdag 19 april 2012

Walking the streets of London: part 1

 
In het begin van de Paasvakantie ging ik mijn vriendin Sarah bezoeken in Londen. Aangezien ik het over verschillende dingen wil hebben die ik tegenkwam, ga ik mijn fotoverslag een beetje uitgebreider maken. In deze post zal ik mijn 3-daags bezoekje in het kort voorstellen.

Ik verbleef bij mijn vriendin en haar huisgenote, die samen in een gezellig rijhuisje verblijven net naast Londen. Doordat de stad enorm duur is, en dat niet in mijn povere budget past, hebben we niet erg veel bezocht. We hebben vooral langs leuke plekjes gekuierd en genoten van elkaars gezelschap. Een enorm leuke manier om Londen te ontdekken zonder er hopen geld tegenaan te gooien! De kers op mijn taart was het bezoeken van Notting Hill. De rustige straatjes, de kleurrijke huisjes die naast elkaar staan te pronken en de verborgen cafeetjes waren een waar paradijs. Als ik in Londen zou willen wonen, zou het wel in Notting Hill zijn.Pikkedief!


Nom nom!

En mijn lieve vriendin Sarah.


Met wie ik lekker gek kan doen!


(ook al sta ik hier alleen gek op te doen, we doen effectief ook SAMEN gek!)

Note: Je ziet daar inderdaad een zak gevuld met kledij uit de Primark. Maar na mijn tripje heb ik officieel besloten aan consuminderen te doen. Vooral door de hopen kleren die ik kocht, omdat ze toch zo goedkoop en mooi waren. Foei!

What's next? Beestenboel!
~~

3 opmerkingen:

  1. Ohhh, wish I was there! Ziet er echt super leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er een leuk reisje uit! En die eekhoorn, zo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!