vrijdag 25 mei 2012

Een beetje vegetarisch


Zoals beloofd, één van de maaltijden die ik maakte met de producten van Garden Gourmet, die ik de komende tijd mag uittesten. Verwacht van mij geen hoogstaande kookkunsten. Ik maak op kot vaak eten dat snel klaar is, aangezien ik de laatste tijd amper tijd heb om deftig te eten. Dit semester maakte ik een magazine, en de laatste weken heb ik vooral achter de computer gezeten en geschreven, geschreven, gelay-out, geschreven en aan een website geprutst. Donderdagavond ging het magazine naar den drukker en was de website zo goed als klaar. En ik kan u zeggen, ik had honger! En dankzij het warme weer en opgesloten zitten in een hiejt lokaal, ook verschrikkelijk warm. Daarnaast heb ik ook mijn allereerste studioprogramma als cameravrouw waargemaakt, wat echt leuk was! Maar nu ben ik VRIJ! Of toch bijna. Zodra ik het magazine in handen heb, ga ik me pas echt vrij voelen. Maar ik kan u nu al zeggen. Hallo zomer, hallo uitslapen en hallo deftig bloggen! En sorry studentjes, die nu vreselijk hard aan het studeren zijn: ik heb slechts één examen. Dus over studeren ga je van mij niks horen de komende maand.

Hier dus mijn vegetarische snel-klaar-kookkunst.Rijst met paprika, courgette, lichtjes gebakken pijnboompitten(zo yummie!) en de vegetarische stukjes van Garden Gourmet. 

Gezond eten kan echt wel eens smaken na weken vol vettig gedoe! (ja, zo'n student ben ik wel) Meer van dat graag! Vegetarisch eten bevalt me trouwens ook wel. Het smaakt fris en licht. Maar ribbekes op de bbq ga ik toch nooit laten vallen. Ik ben half-half! Maar da's ook goed hé? Mijn ecologische voetafdruk is dan toch al iets kleiner.

En voordat jullie in slaap liggen na mijn lange verhaal. Ik wens alle studentjes enorm veel succes met de aanstormende examens! En geniet toch ook van ons tropisch weertje, nu we 't hebben. Dat is wat ik nu, met veel plezier, ga doen.

~♥~

5 opmerkingen:

 1. Ziet er echt heerlijk uit, mmm, 'k heb honger ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig om zo goed als klaar te zijn, ik mag er nog een maandje tegenaan ;) Geniet van het mooie weer! Hoe smaakten de stukjes garden gourmet eigenlijk? Ik vind 'nep-vlees' altijd maar een gek iets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vaak smaakt 'nep-vlees' redelijk hard door, en dat vind ik niet zo leuk. Die stukjes waren erg licht van smaak en gaven toch dat extraatje aan het eten :) En het maakt een maaltijd 'compleet' voor iemand die vegetarisch probeert te worden ^^

   Verwijderen
 3. Al maar goed dat je weinig examens hebt, dan kan ik hier komen lezen voor wat afleiding ;) Rijstslaatjes zijn een van de lekkerste dingen die er zijn vind ik, hihi. En proficiat zeg met je magazine, waarover gaat het?

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!