vrijdag 8 juni 2012

Ditjes + datjes

Het lijkt me leuk wat ditjes en datjes uit mijn leven met jullie te delen. Ook al heb ik geen fancy gsm, ik trek er toch wel regelmatig snel een foto mee. Ze zijn van über slechte kwaliteit, maar daar trek ik me lekker niets van aan. Hier een paar ditjes en datjes van de laatste tijd.
 

1. Op school: monteren, monteren, monteren / 2. Op school: cameravrouw van dienst tijdens ons allereerste studioprogramma / 3. J'aime la Wallonie / 4. Genieten van het uitzicht vanop de Citadel van Namen / 5. Leuke quote / 6. Het hondje van mijn tante kwam op bezoek / 7. Kunst in Leuven, tijdens de voorbereidingen op Leuven in Scène, dat ik helaas heb gemist / 8. Eindelijk eens blote benen! / 9. Yoghurtijs met Oreo. Heer-lijk! / 10. Samen met een vriendin genieten van The Infidel tijdens de Terrasfilms op het binnenplein van 't STUK

Gebaseerd op Bits + Pieces van Bluebird Vintage.

~~

4 opmerkingen:

 1. Ik heb je gezien bij de terrasfilm van woensdag! Ik zwaaide, maar je zag me niet :(
  Wat een uitzicht trouwens, daar op die citadel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. niks mis met slechte telefooncamera's, zulke foto's zijn altijd zo leuk om te zien :)
  superfijn die kunst in Leuven (doet me denken aan gedichtjes die ze in het zand hadden gedrukt op Vlieland vorig jaar geloof ik, tijdens Into the great wide open) en wat een leuk jurkje / rokje heb je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo slecht vind ik de kwaliteit niet hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!