zaterdag 16 juni 2012

Wie schrijft, die blijft

Ik ben van plan om deze zomer veel te schrijven en knutselen. En het begint bij het Flow Vakantieboek dat ik ieder jaar koop. Dit jaar is het een heus schrijfboek met enorm veel extraatjes bij. Het lukt de redactrices steeds weer om ons zoveel mogelijk plezier uit het boek te laten halen. Als ik ooit bij Flow mag werken, graag! Ik kan alvast niet wachten om er in te knutselen.


Toen ik in de Action was en er mijn plantensetje kocht, heb ik me eventjes laten gaan bij de stationery. Stickers en leuke papiertjes zijn nu in mijn bezit. Ik kocht er ook nog een kookwekkertje in de vorm van een aardbei voor op mijn kot. Ze hebben bij de Action zoveel leuks, dat ik me echt heb moeten beperken. Binnenkort ga ik zeker nog eens langs voor de volgende lading!Oh, en ik stuurde mijn eerste snail mail. Toen ik een tijdje terug mijn veel te grote bril van de Flair weg wilde geven, wilde Elisse die wel van mij overnemen. Ik besloot er een klein pakketje van te maken. Ik beleefde er zoveel plezier aan! Snail mail is leuk!

 
Foto afkomstig van Elisse's blog.
 
~~

5 opmerkingen:

 1. Ja, tof he dat vakantieboek!! Ik kijk er al naar uit om het vol te schrijven :). En na de examens ga ik zeker nog eens bij action langs, al te lang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh ik wil dat vakantieboek ook, maar kan 'm nergens vinden! :(
  en ja, de Action <3 die poezieplaatjes-stickers zijn m'n favoriet nu, ik vind die bloemen zo prachtig (snel nog maar even meer halen voor ze straks weer weg zijn!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooooooooooooh die kookwekker!!!!!!!! Geniaal! Ik heb die bij ons in de Action nog niet gespot spijtig genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. (en yep, tzijn stickertjes, ik vond zo van die 90's plaktattoo's en stickers terug, hoe zalig is da?!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Flow vakantieboek is echt leuk! Had hem voor mijn zus gehaald;)
  Paperchase vind je dan ook wel een leuk merk denk ik.
  Ze hebben daar zoveel leuke stickers, boekjes en hebbedingen (Bijenkorf en ook al een paar winkels geopend nu!)

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!