zaterdag 7 juli 2012

Consuminderen in mei en juni

En jawel, ik ben nog steeds aan het consuminderen! Zoals je hier kon lezen, kocht ik in april niets. Ondertussen is het juli en kan ik trots melden dat ik me nog steeds aan mijn belofte heb gehouden. In de maand mei had ik helemaal geen behoefte om de winkels te trotseren en kledij te kopen die ik eigenlijk toch niet nodig heb. In mei kocht ik wel een klein flesje nagellak van Catrice voor slechts 2,49€ en in juni bestelde ik een schone retro bikini bij Asos, en dat aan de helft van de prijs! De bikini kocht ik, omdat mijn andere twee bikini's het vorig jaar hebben begeven. Voor de nagellak heb ik geen geldig excuus.

Aanschouw dat schoon. De bikini past perfect en ik ben er helemaal dol op! Terwijl deze post verschijnt, ben ik aan zee hopelijk aan het genieten van het zonnetje in dit prachtexemplaar.

De hond was nieuwsgierig en wilde de hele tijd spelen terwijl ik foto's trok. Hij liet zijn balletje (onderaan rechts) elke keer voor mijn camera vallen. Dan moest hij maar mee op de foto!

Het blijft me steeds weer verbazen hoe snel ik afgekickt ben van winkelen. Ik dacht dat ik het er moeilijker mee ging hebben. Ik ben sterker dan ik dacht.

~♥~

9 opmerkingen:

 1. goed bezig! en supermooie bikini ook, ik hoop dat je geniet aan 't strand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geïnspireerd geraakt door het artikel rond consuminderen? Of was je er daarvoor al mee bezig? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er al eerder mee bezig. Toen ik een concept moest uitwerken voor een magazine op school, koos ik voor een groen magazine. En al snel kwam ik op consuminderen, recykleren en allerhande ecologische snufjes. Ik ben me er in beginnen verdiepen en het fascineerde me zo, dat ik zelf ook wel groener wilde worden. En bij deze zijn mijn eerste stapjes alvast gezet :)

   Verwijderen
 3. Inderdaad goed bezig, Jessi. Je hebt wel een heel schone bikini weten te vinden. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb van half april tot eind juni ook niets meer gekocht behalve het broodnodige (geen kleding, accessoires, ..) ondertussen mijn hele kleerkast onder handen genomen en nu ben ik van plan om héél goed na te denken over mijn aankopen :-) Je nieuwe bikini is echt supermooi! hopelijk kan je er vaak van genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie bikini! En goed bezig met consuminderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was er ook mee begonnen, maar gij zijt duidelijk een pak beter bezig dan ik. En schone bikini!

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!