donderdag 9 augustus 2012

Snail Mail

Na mijn eerste pakketje te ontvangen, heb ik de smaak nu echt te pakken gekregen. Ik deed mee aan twee swapkes en ben nu officieel een fan van snail mail te noemen. Mooi gevulde en gepersonaliseerde enveloppen krijgen, maakt mijn dag helemaal goed. Zelf aan de slag gaan met allerlei gerief om een schoon pakketje in elkaar te knutselen, doet me weer kinds voelen. Al deze hippe dingen zijn verbazingwekkend genoeg totaal mijn ding. Ik voel me eindelijk in mijn element. Het geeft me een geweldig nostalgisch gevoel. Wanneer ik achter mijn bureau zit te knutselen, zie ik mezelf als achtjarige zitten. Geweldig.

Ziehier de pakketjes die ik verzond en ontving.

Verstuurde post:

Ik deed mee aan het sticky stuff swapke dat Marlou organiseerde. Karlijn, die dol is op Kermit de kikker, kreeg van mij een enveloppe gevuld met een hoop stickertjes, enkele kaartjes en postzegels. Ik maakte ook enkele stickers zelf: de kikkertjes uit een restje stof en drie stickers van illustraties uit de Flow.


Eline zocht swapgenootjes. Ik stuurde haar een flink gevulde enveloppe vol leuks. Kaartjes (waaronder een kaartje van mijn zus), een mini-notitieboekje, twee kleine briefpapiertjes die ik op internet vond, een portret dat ik uit een oud boek heb geknipt, een zelfgemaakte ring, een gebreid hartje, een paar stickers, postzegels en een zelfgemaakte (weliswaar amateuristische) bladwijzer.Ontvangen post:

Mijn sticky stuff verzender was Ingeborg. Hoewel er jammer genoeg geen sticky stuff te bespeuren was, vind ik haar pakje toch geslaagd. Het kort briefje in de vorm van een wolkje is mijn favoriet. Ze voegde nog enkele receptjes, foto's en ander leuks toe.


Eline stuurde mij op haar beurt een enorm dikke enveloppe vol leuks. Mijn mond viel open van verbazing bij het zien van al dat handgemaakt. Ze heeft er hart en ziel ingestoken. Mijn pakketje leek een erwt naast dat van haar. Ik hoop dat ze hoe dan ook tevreden is met wat ik fabriceerde. In haar pakketje stak: een origami strik, mijn tweede papieren uiltje om aan mijn verzameling toe te voegen, een gom in de vorm van een wolkje, drie leuk dichtgenaaide zakjes gevuld met bloemenzaadjes, chocolade, EHBO-snoepjes met drop in (heerlijk!), een vouwzakje, een leuke olifantenenveloppe waarin 2 mini-magazines (eentje van Kopenhagen en eentje van Amsterdam) en dan nog enkele kaartjes en een inspiratie file.


Wil je mijn swapgenootje of pen pal worden? Dan mag dat zeker! Stuur een mailtje naar laviedunereveuse[at]gmail[.]com voor verdere instructies.

Vergeet zeker niet mee te doen aan de giveaway!

~♥~

5 opmerkingen:

 1. Ik vind snail mail zo leuk om te zien! Alleen: waar vind je in hemelsnaam al die leuke dingetjes om te versturen :D?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Internet, kringloopwinkel, rommelmarkten, den Hema! Echt overal ;) Oh, en in mijn oude knutseldoos van in mijn jonge tijd ^^

   Verwijderen
 2. Ik vind snail mail ook ontzettend leuk maar ik vind het moeilijk om leuke dingetjes te vinden die geen gat in mijn zak branden om het zo maar te zeggen. En zeker internationaal zijn de verzendkosten verschrikkelijk. Ook: ik koop liever dingen in de winkel terwijl washi tape bijvoorbeeld alleen op internet te vinden is voorlopig tenzij je naar een grootstad gaat. Dat vind ik jammer, maar voor de rest is het superfijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh echt hele fijne pakketjes Jessi! Blij dat je de kriebel ook te pakken hebt gekregen! Die zelfgemaakte ring is kei schattig trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'k Vond uw enveloppe echt de max, die kattenring is trouwens nog niet veel van mijn vinger geweest! Hij is net zo toepasselijk, met mijn nieuw kitten. :P

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!