woensdag 19 september 2012

Ditjes + datjes


Op een marktje staan met mijn zus | Met een vriendin old school roadtrippen naar Düsseldorf | Starbucks | Hello Düsseldorf | Heerlijk gegeten bij Louisiana | Wakker worden in Düsseldorf | Juweeltjes verkopen op een marktje

De vakantie, alsook de rust, is officieel voorbij. Het drukke studentenleven staat alweer in z'n startblokken. Aan de ene kant kan ik niet wachten om er weer aan te beginnen, terwijl ik aan de andere kant nog wat rustig wil knutselen en niet tijdsgebonden wil zijn. Het schone leven blijft jammer genoeg niet duren. 't Zou te schoon zijn ^-^ Volgende week begin ik aan mijn laatste jaar Journalistiek, en boy oh boy, ik kan niet wachten om af te studeren! Na 5 jaar sukkelen, ben ik er dan toch geraakt. En wat voelt dat goed!

~♥~

5 opmerkingen:

 1. Gij gaat dat goed doen! Toitoitoi! En ja ik kom naar Lessius Mechelen, misschien kom ik u dan wel eens tegen op de gang? :) Welk medium hebt ge gekozen? Zit ge misschien samen met Marijke P.? Ik ben trouwens maar heel ff gepasseerd op de Markt van Morgen.. Goed verkocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, uw laatste jaar Journalistiek ! Hopelijk studeer je af met onderscheiding :D Journalistiek interesseert mij wel ! Misschien waag ik me ooit is aan een cursus. Alvast véél succes !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhhh die landkaartfoto geeft me echt roadtrip kriebels <3!
  en succes met je laatste jaar, 't komt vast helemaal goed allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al veel succes met het afstuderen! Nog maar een jaartje! Ge gaat dat nog missen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er een geslaagd roadtripke uit!

  En veel succes indeed, komt goed :-)!

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!