donderdag 13 september 2012

Snail mail

Na mijn vorige oproep ontving ik een hoop mailtjes. Ik sprong een gat in de lucht. Dit had ik helemaal niet verwacht! Ik maakte er dan ook meteen mijn werk van. Ah, zo lekker knutselen op mijn kamer. Just like old times. Ik heb er van genoten. Ondertussen zijn alle pakjes de deur uit en kreeg ik op mijn beurt erg leuke pakjes toegestuurd. Ziehier wat er allemaal in mijn brievenbus lag.

Verzonden:


Lieve volger Kira kreeg van mij een zelfgemaakte stoffen snorrenkaart, ballonnen, houten stickertjes, een leuk hangertje gemaakt van een papier uit een oud boek, een theezakje in de vorm van een hartje (wat erg leuk was om in elkaar te knutselen!) en nog wat kleinigheden. En de brief plooide ik lekker old school!


Juwelenmaakster Nathalie is een enorm lief meisje om mee te swappen. Ze kreeg van mij een hoop kaartjes, briefpapier uit de Flow, een boekenlegger, origami vlinders, postzegels, een hoopje kraaltjes, kleine vlaggetjes uit washi tape, ook een theezakje in de vorm van een hartje en een zelfgemaakte strikbroche.


Anaïs kreeg van mij een paar kaartjes, een boekenlegger, het boekje 'Mess' van Keri Smith dat eens bij de Flow zat, ballonnen, ook zo'n leuk hangertje uit een oud boek, vlaggetjes, het welbekende theezakje, een sticker en een stoffen bloemenring.Ontvangen:

Deborah deed een giveaway. Om extra kans te maken moest je een leuk kaartje sturen. En dat is wat ik deed. Ik stuurde een uilenkaartje op en kreeg dit schattige kaartje van haar toegestuurd. Ik won de giveaway helaas niet, maar ontmoette de dame in kwestie wel op de Markt van Morgen. En dat was leuk!


Anaïs stuurde me op haar beurt een enorm leuk uilennotitieboekje (waar ik nu al verliefd op ben), een zelfgemaakte kaart, leuke postzegelstickers, vouwblaadjes, vrolijke lintjes en een zakje gevuld met 7 wijsheden (wat heel leuk was om te lezen ^^).


Van Nathalie, die juwelen uit glas maakt onder de naam Mina, kreeg ik een enorm pakketje toegestuurd. Het leek wel Kerstmis! Ik kon mijn ogen niet geloven. De zware enveloppe was gevuld met een hartjesslinger (die ik op mijn kot ga hangen), leuke potloodjes, een pennenzakje met uiltjes op, bloemenhangertjes, roze en gele plakband, zakdoekjes met hartjes op (te mooi om in te snotteren uiteraard), veel vouwblaadjes (!), een notitieboekje, leuke en handige memo stickers en zelfgemaakte juwelen. Super schattige oorbellen en een uilenhanger. Uit glas, zelfgemaakt. En ik ben er helemaal weg van! Nathalie, je hebt me verwend! En ik vind alles ge-wel-dig! Vergeet haar webshop zeker niet te bezoeken!


Alweer geslaagde swapkes. Ik ben enorm blij met alles wat ik kreeg en genoot van het maken van de pakketjes die ik verstuurde. Ik ben officieel verslaafd.

Wil je mijn swapgenootje of pen pal worden? Dan mag dat zeker! Stuur een mailtje naar laviedunereveuse[at]gmail[.]com voor verdere instructies.

~♥~

8 opmerkingen:

 1. Wát een mooie enveloppen, en wat een creativiteit ook <3 ik vind je theezakjes echt geweldig, en die strik, en vlaggetjes, en oh wat een feest :) Veel leuks heb je gekregen ook - ik vind het zo geweldig als mensen echt iets máken (dat zou ik zelf eens meer moeten proberen / doen)

  Ik ben niet de snelste met brieven, maar wel fan, dus als je wil.... ik wil wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de enveloppen ook heel erg mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was echt tof om met je te swappen!!!! En nog eens bedankt voor je mooi en origineel pakje :-). Groetjes Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh superleuk! Echt heel tof om ideeën op te doen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw kei toffe pakketjes Jessi! Zowel verstuurd als verzonden. Altijd een feest als de postbode langs is geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Seg amai, ge maakt er nogal een werk van! Knap :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om dit soort post te vinden op je mat... Sinds een tijdje schrijf ik ook weer en zoek eigenlijk ook nog wel mensen die het leuk vinden om te schrijven en er iets leuks van te maken met dus leuke kleine verassingen erin zoals jij het zegt swappen.
  Ik denk dat ik je maar even een mailtje ga sturen (hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, super leuk! Was ik maar zo creatief hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!