donderdag 18 oktober 2012

De wereld aan mijn voeten

Dit is een gesponsorde post

Wat was ik verbaasd toen ik gevraagd werd om een post in medewerking met Expedia te schrijven. Het is nooit mijn bedoeling geweest om geld te verdienen met mijn blog. Na heel wat heen en weer gepieker heb ik besloten dit toch eens te proberen. Geen nood, het is nog steeds niet mijn bedoeling om een commerciële blog te worden.


Het liefst van al zie ik mezelf de rest van mijn leven reizen. Ik ben een nieuwsgierig persoon die alles eens gezien wilt hebben. De cultuur van een ander land opsnuiven en genieten van de vrijheid die daarbij komt kijken. Zelf ben ik geen zon-zee-strand persoon, maar ga ik liever op ontdekking naar schone plekjes.

Welke reizen ik in mijn leven zeker gemaakt wil hebben:
  • Met een ouderwetse camper door Amerika reizen. Gedurende een maand of drie roadtrippen met zo’n stoere Winnebago. Yes please.
  • Op luxereis naar Thailand en dan natuurlijk even stoppen in Bangkok om leuke spulletjes aan de haak te slaan.
  • Citytrips naar New York, Lissabon, Beijing, Venetië, … Alle prachtige steden die de wereld te bieden heeft.
  • Op ouderwetse wandelvakantie in Oostenrijk. Wandelen door de bergen en s’ avonds uitgeput maar voldaan neerploffen in bed en slapen als een roosje. Dat is pure ontspanning.



Mijn lijstje is eindeloos. Het enige probleem is dat je om te reizen geld nodig hebt. Goedkoop reizen is voor mij momenteel dus zeker nog een must. En daar wringt het schoentje. Veel websites tonen hun ware prijzen niet. Er komen steeds meer kosten bij, waardoor je reis uiteindelijk toch niet zo goedkoop wordt als eerst gedacht.

Maar daar heeft Expedia een oplossing voor gevonden. Geen gezucht meer aan het eind van de boeking. Vanaf het eerste zicht op de boeking weet je al hoeveel je reis in totaal gaat kosten. Ze berekenen zelfs meteen hoeveel korting je krijgt als je voor 2 personen boekt. Je ziet meteen met welke maatschappij je gaat vliegen inclusief de uren van vertrek. Klik je verder, dan zie je alle informatie omtrent je vlucht en kan je al dan niet een auto huren of een verzekering nemen.


Ik moet wel toegeven dat ik meestal alles afzonderlijk boek omdat ik graag roadtrip. Al gebruik ik voor citytrips graag the easy way out. Het hangt er van af hoe ver mijn zin naar avontuur op dat moment te zoeken is. Misschien boek ik in de toekomst wel eens een last minute reis naar Lissabon via Expedia?

Hoe boek jij meestal je reis?

 ~♥~

8 opmerkingen:

  1. Ik boek nooit reizen. Maar ik ga ook niet veel op reis. Thuis al genoeg om mij bezig te houden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lisbon sound like a plan
    btw, loved the first pic. my beautiful venezuela is on the spotlight. waxs that a coincidence?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

    WhatsApp: +1 505 569 0396
    e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Amanda Douthitt31 juli 2021 om 11:43

    Ik wil Lord Bubuza erkennen voor het helpen van mij, hij heeft mijn leven mooi gemaakt door zijn spreuk te gebruiken om te voorkomen dat mijn vreemdgaande vriend vals speelt. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en heeft geen respect meer voor me. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lord Bubuza is spiritueel begaafd, hij is perfect in het oplossen van relatieproblemen met zijn betovering. Ik stuurde mijn vrouw inpakken omdat ze vals speelde, ik was gewond maar ik wilde haar niet kwijtraken, dus ik zocht hulp op internet en ik zag hoe mensen getuigden en Lord Bubuza bedankten. Sommigen bedankten hem voor het herenigen van hun relatie, het annuleren van hun scheiding, het winnen van de loterij, Genezen van kanker, ETC, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn problemen. Hij reageerde en beloofde me te helpen met zijn betovering, ik gaf alles wat hij vroeg en ik was overweldigd omdat mijn vrouw huilend terugkwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren en sinds ik haar heb vergeven, is ze gestopt met vreemdgaan. Lord Bubuza kan u ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Angel Verhoeve31 juli 2021 om 11:45

    Als je relatie niet de grootste bron van geluk en vreugde in je leven is, als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je man of vrouw, lesbische of homoseksuele minnaar de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!