maandag 22 oktober 2012

Ditjes + datjes


Een herfstwandeling toen de herfstige temperaturen nog wispelturig waren | De herder, zijn hond en de schapen. | De Red Ball Project was een week lang te zien in Leuven. Met deze foto won ik de eerste prijs in hun fotowedstrijd. Joepie! | Een reuzecourgette gekregen van een collega van de mama | Lichtgraffiti uittesten voor mijnLeuven

Ondanks mijn extreem drukke agenda, is het me toch nog gelukt af en toe wat leuks te doen. Mijn laatste jaar Journalistiek werd een beetje onderschat. Hele dagen ben ik bezig met televisie, waarin ik zal afstuderen. En dat is veel werk. Heel veel werk. Soms vallen er traantjes door de stress (zo ben ik). Maar toen mijn allereerste reportage af was en mijn begeleidster zei dat het er goed uit zag, dan kon ik niet anders dan gelukkig zijn. Blij dat ik voor deze richting heb gekozen.

~♥~

2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Die laatste, hihi :-)

    En start to run heb ik zelf ook al, daarmee ben ik al vlot tot de 5 km geraakt, twee jaar geleden ;-) ... En de tattoo, daar heb ik geen deftige foto van, maar het is een tak met blaadjes op mijn heup / in mijn zij. De volgende wordt een vogel. Als ik daar een degelijke foto van heb, laat ik het je weten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er zéker van dat je het goed zal eindigen: jouw laatste jaar Journalistiek. Kop op ;)
    En je foto's zijn leuk trouwens ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!