zaterdag 27 oktober 2012

Liebster Award

Ik werd door Zoë genomineerd/getagd voor de Liebster Award. Een initiatief om blogs met minder dan 200 volgers in de kijker te zetten. En daar hoor ik dus bij! Ik beantwoord Zoë haar vraagjes met plezier!De regels: 
1. Elke persoon die is genomineerd moet 11 dingen over zichzelf vertellen, maakt niet uit wat.
2. Je moet 11 vragen beantwoorden die de persoon die jou heeft genomineerd heeft bedacht.
3. Je moet 11 nieuwe vragen bedenken voor degene die jij gaat nomineren.
4. Je moet 11 andere bloggers uitkiezen die dus minder dan 200 volgers hebben en ze melden in deze post.
5. Dit moet je de andere bloggers gaan vertellen, door bijvoorbeeld een comment achter te laten.
6. Je mag niet terug genomineerd worden.


11 dingen over mezelf:
* Ik ben allergisch voor de zon.
* Ik wil heel graag fotografie gaan studeren in avondschool.
* Ik kan verschrikkelijk lui zijn en een hele dag in bed liggen.
* Ik heb astigmatisme. Dat is een optische afwijking in het oog. Je kan stellen dat mijn ogen niet goed kunnen scherpstellen.
* Ik ben een introvert, wat niet altijd even makkelijk is in mijn studierichting. Na een sociale dag heb ik tijd nodig om alles op me in te laten werken. Vaak heb ik geen zin om met mensen te praten, waardoor ik arrogant kan overkomen.
* Volgend jaar wil ik mij wagen aan een master in de culturele studies.
* Ik ben 23 en slaap nog steeds met een knuffelbeer. Wanneer ik die vergeet, kan ik echt niet zo goed slapen. Ja, ik ben nog een klein kind.
* Ik heb nog nooit op mijn nagels gebeten. Het lukt me gewoon niet.
* Van mijn 14 tot 17 jaar droeg ik blokjes en ik ben dolblij dat ik zoiets nooit meer in mijn mond hoef!
* Van de ene dag op de andere had ik plots krullen. Door een incident met chloor heb ik jarenlang last gehad van overdreven droog haar. Toen ik op mijn vijftiende terugkwam van de kapper had ik krullen. Het blijft een mysterie...
* Ik kan niet wacht op de eerste sneeuwvlokken!De vragen die ik van Zoë kreeg:

Welke DIY zou je nog graag op ZOLEA zien?
Geen idee! Ik vind alles wat Zoë maakt leuk. 

Maak jij wel eens zelf een beautyproduct? Zo ja, wat?
Ik heb nog nooit zelf een beautyproduct gemaakt. Buiten nagellakremover bij Chemie, maar dat is geen beautyproduct zeker? Ik wil er graag wel eens mee aan de slag gaan. En dat ga ik sowieso doen met één van Zoë's DIY's!

Sta jij erbij stil of een product op dieren werd getest of denk je er niet echt bij na?
Ik sta er vaak bij stil. Meestal koop ik mijn make-up in The Body Shop, omdat ik weet dat hun producten niet op dieren worden getest. Sinds kort ben ik op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten. Die worden zeker niet op dieren getest.


Welke kleur draag je het liefst op je nagels?
Alles. Ik durf wel eens te experimenteren met nagellak en maar graag gebruik van leuke patroontjes. Laatst had ik polkadots op mijn nagels gelakt. Al moet ik toegeven dat mijn nagels er in de zomer vrolijker uitzien dan in de winter. In de winter zijn ze meestal redelijk sober. 

Wat is je favoriete beauty merk?
Ik ben er niet zo mee bezig, dus een favoriet heb ik niet. Al gebruik ik wel graag Bourgeois en vind ik de nagellak van Catrice heel aangenaam.

Wat is je favoriete verzorgingsproduct?
Ik ben nog steeds op zoek naar mijn favoriet. Ik wissel nog te vaak van producten. Wel gebruik ik al jaar en dag de simpele body lotion van Dove.

Wat is jouw hoofdreden om te bloggen? Waarom ben je begonnen?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik zin had om leuke quotes en lijstjes te delen met...eender wie. Eigenlijk was het een soort van Pinterest voor mezelf. En als er iemand meekeek, dan was dat meer dan welkom. Ondertussen is bloggen een leuk tijdverdrijf geworden. Door te bloggen leer ik mezelf kennen en leer ik mensen kennen die mijn interesses delen. Het bloggen voedt mijn creativiteit en dat vind ik leuk.Hoe zou jouw ideale wereld eruit zien?
Mijn ideale wereld is een wereld waarin ik veel vrienden heb die mijn interesses delen. Waarmee ik creatieve namiddagjes kan organiseren, gekke foto's mee kan gaan trekken, lange boswandelingen maak, ... Mijn vrienden vinden mijn interesses wel leuk, maar delen ze daarom nog niet. Dat vind ik soms jammer. 

Een wereld waarin geld geen hoofdrol speelt en je met ruilen veel meer kan bereiken. Jaja, ik ben van plan om te LETSen van zodra ik geen student meer ben.  

Een wereld waarin arrogantie, egoïsme en roddelen niet bestaat. Ik rol er telkens weer in en geraak er dan moeilijk terug uit. Maar roddelen is iets dat ik eigenlijk écht niet graag doe. 

Mijn ideale wereld is een wereld waarin ik gelukkig ben, geen last heb van eeuwigdurende stress en gewoon mijn eigen ding kan doen zonder commentaar van anderen. Een wereld die ik kost wat kost wil bereiken!

Wat vinden je vrienden en familie van je blog?
Van mijn familie weten enkel mijn ouders, zus en oma dat ik een blog heb. Vrienden zeggen dat ze het leuk vinden om te lezen. Dat het zo schattig is. Of ze echt fervente lezers zijn, weet ik niet. Ik durf er nooit achter te vragen. Mietje dat ik ben.

Wat is jouw beautygeheim?
Ik heb helemaal geen geheim. Soms vergeet ik zelfs dagcrème op mijn gezicht te smeren. Ik ben er te weinig mee bezig en zou daar graag verandering in willen brengen.

---

Ik deel de Liebster Award op mijn beurt uit aan iedereen die dit lijstje wilt beantwoorden! Laat me gewoon eventjes weten dat je mijn vraagjes beantwoordde. Ik lees het graag!

Met de volgende vragen:
Wat wil je vaker zien op la vie d'une rêveuse?
Waarheen zou jij het liefst op vakantie willen gaan en waarom?
Waar ben je het meest trots op? (ik steel deze vraag van Zoë, omdat ik het een hele leuke vind)
Wat zou je graag nog willen bereiken in je leven?
Wat maakt jou gelukkig?
Waarom ben je beginnen bloggen? En waarom blog je nu nog steeds?
Sta jij wel eens stil bij het milieu?
Zou je zelf consuminderen? Waarom wel/niet?
Hoe ziet jouw ideale wereld eruit? (nog een gestolen vraag)

~♥~

7 opmerkingen:

 1. Hoera voor Lets! Wanneer ik alleen woon, ga ik daar ook mee beginnen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een fervente lezer! <3 <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook een fervente lezer, het is dan ook gewoon een hele leuke blog!!!
  Ik wordt er altijd vrolijk van :D !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word er altijd vrolijk van :D !

   Verwijderen
 4. Leuk dat je alles zo uitgebreid beantwoord hebt! Even over Dove: die testen wel op dieren :( Echt heel jammer voor een bedrijf dat zo'n 'alles is mooi'-imago wil creëren !
  Dat Lets lijkt me echt heel interessant, ik ga het eens bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!