woensdag 12 december 2012

I'll be back


Ik ben de laatste tijd niet zo content met mijn blog. De lay-out spreekt me helemaal niet meer aan, het doel van mijn blog is wat verloren gegaan en ik heb gewoon ook écht niets te vertellen. Hoe graag ik ook blog, het past op dit moment niet in mijn levensstijl. Het voelt geforceerd. En da's niet leuk. Dus ga ik eventjes een pauze inlassen. Zodat ik me niet verplicht voel wat te bloggen zolang ik ook effectief niets te delen heb. Binnenkort is dit semester alweer voorbijgevlogen en heb ik blok (met andere woorden: veel 'vrije' tijd om te knutselen, want ja, ik ben zo iemand met de concentratie van een plant). En van zodra mijn leven dan weer wat interessanter wordt, zal het hier snel weer levendiger worden. Ik kan jullie zoveel vertellen over mijn leven op school, want meer maak ik nu eenmaal niet mee, maar daar zijn jullie toch echt niets mee. Lang zal deze pauze dus niet duren, maar hij is er wel. Zeker niet gaan lopen van mijn blogje. I'll be back!

Geniet in tussentijd nog van de lekkere winterse temperaturen, de fonkelende kerstlichtjes en de gezellige kerstmarktjes met nog gezelligere mensen. Dat ga ik in ieder geval toch doen!

~♥~

5 opmerkingen:

 1. Begrijpelijke beslissing! Geniet ervan! En hopelijk binnenkort terug met hernieuwde energie en tevredenheid over je blog! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neem de tijd Jessi, je bent hier niets verplicht :). We lezen alles maar al te graag hier op je blog. En Bloglovin zal mij wel op de hoogte brengen mocht je weer iets fijns posten. Zo handig dat internet ;) Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, maar bloggen moet vooral plezant blijven voor jezelf.

  Geniet van de komende weken, en tot snel :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bloggen moet je inderdaad doen omdat je het zelf wil!
  Op mijn blog vind je de ontrafeling van het mysterieuze stukje vilt :)

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!