zondag 2 december 2012

Liefde voor...Een maand waarin de winter van start gaat, sneeuw, helemaal ingeduffeld een lange wandeling maken, gezelligheid, cadeautjes maken/kopen, cadeautjes krijgen, familie, kerstmarkten, liefde, ... Misschien wel de gezelligste maand van het jaar. En net vandaag vielen de eerste sneeuwvlokken! Toen ik mijn gordijnen opende was ik stomverbaasd. Ik begon spontaan te glimlachen. Ja, dat is wat sneeuw doet met een chagrijnig ochtendmens! Ik ben meteen naar buiten gehold om foto's te trekken, met een enthousiaste hond achter (en helaas ook voor) mij. Ik kan niet wachten op meer sneeuw. Als een klein kind in de sneeuw hollen en me laten vallen. Sneeuwengeltjes maken! En me daarna binnen gezellig op te warmen met een kop dampende chocolademelk en een Disneyfilm. December, I love you.

Deze maand deel ik elke zondag leuke winterse inspiratie met jullie!


1. Doily sneeuwvlokjes voor mijn raam.


2. Heerlijke chocolademelk vol liefde.


3. De schattige kerstkaartjes van mijn zus.


4. Genieten van het prachtige witte landschap in een schattig huisje in de bergen.


5. Een originele kalender van Scout Creative.

Wat vinden jullie van de winter?

~♥~

2 opmerkingen:

  1. Bah, winter! Ik ben niet echt fan, behalve dan van het assortiment warme dranken dat je dan schaamteloos kan drinken (ik ben dus 1 van die mensen die ook thee drinkt inde zomer).
    Achja, zolang de lucht niet te grijs is, kan ik er nog wel tegen, maar je hebt zo van die dagen dat het wolkendek echt als een deksel op de wereld lijkt te liggen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi dat decembrrr plaatje :D
    ik word zo blij van deze post, en sneeuw sneeuw sneeuw <3 ik ben fan van je zus' kerstkaartjes ook, trouwens. denk dat ik er maar eens ga bestellen! en sowieso dat ik hartjes-marshmellows in m'n warme chocomel ga gooien. mmm.

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!