woensdag 20 maart 2013

Snail mail

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens een update postte over mijn post. De drukke voorbereidingen voor Suriname, die gepaard gingen met examens, zorgden ervoor dat deze post wat op de achtergrond verdween. Nu is de tijd aangebroken om mijn achterstand in te halen!

Verzonden:

Ik stuurde een heleboel kerstkaartjes naar familie, vrienden en penpals.


Naar Kira stuurde ik een lange brief terug samen met een origami uiltje en nog wat leuks. Ze kreeg er ook meteen een kerstkaartje bij.


Met Kathleen deed ik een swapke. Ze tekent zulke prachtige dingen. Ik vroeg haar of ik zo'n tekening zou krijgen in ruil voor iets anders. Ze wilde graag een broche die ze al eerder op mijn blog zag verschijnen. Zo gezegd zo gedaan!


Ontvangen:

Ik ontving voornamelijk kerstkaartjes.

In volgorde van verschijnen: Kira, Bo en Kelly. Van Kelly kreeg ik er nog een leuke lippenbalsem bij, die ondertussen al in gebruik is.


Kathleen stuurde me haar prachtige tekening. Ze baseerde zich op mijn profielfoto, die haar deed denken aan sneeuwwitje. Dit prachtje gaat een mooi plaatsje krijgen!


Door mijn reis naar Suriname heb ik het snail mailen eventjes stopgezet. Vanaf mei sta ik weer paraat!

Al wie, ter vervanging, een leuk kaartje wenst te ontvangen, mag altijd een mailtje sturen naar laviedunereveuse[at]gmail[.]com. Ik zal dan mijn uiterste best doen om een kaartje op te sturen vanuit het zonnige Suriname.

~♥~

1 opmerking:

Voel je vrij een berichtje achter te laten!