woensdag 8 mei 2013

Life as it used to be


Het is al meer dan een week geleden dat ik weer voet op Belgische bodem zette. Wat raast de tijd voorbij! Na een aangename verwelkoming, een trouw van vrienden en wat gezelligheid moest ik drie dagen na mijn landing alweer aan mijn stage beginnen. Ik heb het relaxte leventje van Suriname al snel achter me moeten laten en het drukke Belgische leven moeten omarmen, met tegenzin welteverstaan. Het lijkt haast alsof ik nooit ben weggeweest. Ik kan soms zelfs moeilijk geloven dat ik bijna drie maanden in Suriname heb geleefd... Verdomd gek.

Doordat ik druk bezig ben met stage, eindwerk en af en toe wat gezelligheid, je hoort het al komen, heb ik weinig tijd om mijn blog interessant te houden. Ik probeer zo vaak mogelijk mijn laatste verslagjes uit Suriname met jullie te delen. Wanneer ik in juni eindelijk van alle drukte af ben, hoop ik eindelijk weer wat creatief te kunnen zijn. Als ik dat ondertussen niet heb afgeleerd!

Het Surinaamse chille/no spang leventje dat ik nog geen twee weken terug had, lijkt nu zo aantrekkelijk!

~♥~

4 opmerkingen:

 1. Welkom terug in de Vlaamse prestatiemaatschappij!... Ik kan geloven dat het wat 'piekt' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. welkom, ik snap je gevoel. Na 3 maanden in Finland in de winter was het ook super vreemd om terug in België te zijn. Het was voor mij een hele aanpassing, al was ik niet eens zo ver weg geweest als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkoooooooom terug Jessi! PS ik had pas laat door dat jij het was gisteren/eergisteren(?) Toffe uilent-shirt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo zie je maar eens in wat voor een maatschappij wij leven: stress, presteren en vooral blijven doorgaan en niet breken. Pfoe, Suriname, of eender welke ander tropische bestemming, klinkt mij op dit moment ook als muziek in de oren. Maar welkom terug en veel succes met je stage en eindwerk!

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!