zondag 14 juli 2013

Liefde voor...


Om de één of andere reden raak ik in de zomer sneller geïnspireerd door het internet. Ik vind de laatste tijd zoveel prachtige dingen. Dingen die me doen lachen. Ik moet ze gewoon met jullie delen. Jullie mogen mij altijd volgen op Pinterest. Daar staan meer dan 5 inspirerende plaatjes ;-)


1. De Mini Smiley Diary past perfect bij me. Een boekje in een vrolijk kleurtje waarin je gelukkige en glimlachopwekkende momenten in neerpent om te herlezen wanneer je eventjes down bent. Te koop bij Opschrijfboekjes!

2. Als ik ooit wil trouwen, mag 't in deze ring zijn. Omdat dit toch meer mijn ding is dan een diamant. En als ik niet trouw, ja, dan koop ik die toch gewoon zelf? The Gold Cat maakt de prachtigste kattenringen!


3. Ik houd van Oreo's! En ik houd ervan dat er mensen zijn die zo'n koekjes proberen na te maken en het recept met de wereld delen. To be tested...


 4. Emma is getrouwd in de mooiste zelfgemaakte jurk!5. Ijsjes rond het kinderboekenmeisje Tiny, gemaakt door sterrenkok Didier Garnich, genaamd 'Tiny maakt een ijsje'. Vanaf augustus zijn ze in de Belgische winkels te vinden. Ik ga de zoektocht naar de ijsjes alvast aan! (bron)

Nog een fijne (zonnige) zondag aan jullie allemaal!

~♥~

4 opmerkingen:

Voel je vrij een berichtje achter te laten!