woensdag 17 juli 2013

Review: Printic


Toen ik ontdekte dat Printic ook voor Android was verschenen, kon ik de app niet snel genoeg downloaden. Ik bestelde meteen een hoopje foto's, want mijn muren volplakken met herinneringen doe ik graag! Dat de foto's nog eens lijken op polaroids maakt het extra leuk voor de nostalgische meid in mij. Het leek me leuk om mijn bevindingen over deze foto app met jullie te delen.

Wat is Printic?

Printic komt uit Frankrijk en is een app waarmee je foto's kan laten afdrukken en opsturen naar een gewenst adres. Zowel foto's van je telefoon als van Instagram of Facebook. Het leuke eraan is dat je de foto's in polaroidvorm krijgt. Je kan er eventueel zelfs een tekstje onder schrijven. Wil je een foto meerdere keren? Dat kan allemaal!


Wat vind ik ervan?

De app is duidelijk en makkelijk in gebruik. Net wat ik nodig heb. Ik zoek niet graag ingewikkelde dingen uit. Ongeduldig enzo. Ik koos mijn foto's uit, plaatste er af en toe een leuk tekstje onder en klaar is kees. Ik koos ervoor om via mastercard te betalen, wat heel vlot ging. Omdat het zo simpel was, stuurde ik ook maar meteen een pakje op naar mijn zus met wat foto's uit Suriname. We kregen onze foto's exact drie werkdagen later in de bus. Mijn zus was in de wolken! Bij deze ook een perfect cadeautje.

De foto's zijn iets kleiner van formaat dan mijn originele polaroids, maar dat bederft de pret niet. Ze zien er prachtig uit! De foto's zijn gedrukt op glanzend fotopapier en de foto's zien er vlekkeloos uit. Veel beter dan wanneer ik mijn foto's laat drukken in de Hema. Deze foto's verdienen zeker en vast een plaatsje aan mijn muur, tussen mijn echte polaroids.


Levering en prijs.

Zoals Printic belooft, verschijnt de enveloppe 3 werkdagen later in mijn brievenbus. Perfect op tijd en goed ingepakt. De app downloaden is volledig gratis. Voor de prijs moet je het zeker niet laten. Je betaalt 0,79 euro per foto, inclusief verzending. Je moet wel minstens 3 foto's bestellen. Dus voor slechts 2,37 euro heb je al een mooi pakketje!


Printic, ik ga je vaker gebruiken!

Wat vinden jullie van deze app?

~♥~

3 opmerkingen:

  1. Ik kende de app nog niet, maar het lijkt mij wel leuk om eens geen gewone foto-afdrukken te hebben. Zeker in voor mijn travel journals lijkt mij dat wel tof, zo wat afwisseling (en een polaroid-achtige foto komt zo wat spontaner over dan de gewone afdrukken) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh leuk! ziet er ook echt goed uit...denk dat ik het zeker ook eens zal proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!