vrijdag 2 augustus 2013

Ditjes + datjesIk ben alweer een week terug van het niet zo zonnige Portugal. Hoewel de weersvoorspellingen 35° en meer aangaven, bleek daar bij aankomst weinig van waar te zijn. Het was bewolkt en de temperaturen bleven best aangenaam. Uiteindelijk was dit beter dan de voorspelde hitte. We konden veel stadjes bezoeken en lagen aan het strand wanneer de zon eventjes kwam piepen. Ik ontdekte verborgen stranden, had niet zo'n aangename aanvaring met visgerechten, genoot van het samen zijn met le boyfriend en snakte soms naar een luxevakantie. Maar toch zou ik zo'n kampeervakantie niet willen missen.

Een korte blijk van mijn twee weken durende roadtrips langs de Portugese kuststrook volgens Instagram


~♥~

4 opmerkingen:

  1. wat een leuke foto's! Ik word er helemaal vrolijk van (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er heerlijk uit! Soms zijn wat lagere temperaturen ook wel fijn, anders kan je niks doen! En nu heb je mooie plekjes bezocht :). Maar natuurlijk moet de zon ook af en toe schijnen ;).
    Jammer dat je niet hebt kunnen genieten van de visgerechten!
    Ik had het inderdaad ook op vakantie, dat ik soms snakte naar een luxevakantie. Vooral als het regende en we geen andere plek hadden om te zitten dan ín het kleine tentje. Al heeft dat dan ook wel wat :).

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!