donderdag 7 november 2013

Teken van leven

Hallo daar!

Jawel, ik leef nog hoor! Mijn leven is gewoon dat ietsiepietsie superduper megadruk. Ik besloot uiteindelijk om aan mijn schakeljaar te beginnen en dacht het te kunnen combineren samen met mijn studentenclub. Maar toen besloten mijn zus en ik om een handmade marktje op poten te zetten. Zomaar eventjes. En dat blijkt dan opeens zoveel meer tijd te vragen dan gedacht. Hopsa. Jessi krabbelde haar agenda weer onbewust vol met lijstjes. Tussen de deadlines van opdrachten, het drukke leven als praeses van een studentenclub en het organiseren van een marktje, bleef niet veel tijd meer over voor een blog. Jammer genoeg. Hopelijk zal ik binnenkort weer wat meer ademruimte vinden, want stiekem mis ik het blogwereldje wel.

Waar deze blogpost stiekem een beetje om draait? 
Reclame. 


Een beetje reclame voor dat marktje dat ik samen met mijn zus organiseer. Winter Wonderland is de naam en het zal doorgaan op 15 december in Leuven. Maar het belangrijkste van al; wij zijn nog op zoek naar creatievelingen die hun knutsels willen komen verkopen! We zoeken vooral mensen die dit als hun hobby zien. Denk aan kaarsen maken, zelf verzorgingsproducten maken of andere originele dingen. Alles is welkom!

Wie zoeken wij:
- Creatievelingen
- Jongeren die kindergrime kunnen en een centje willen bijverdienen!
- Mensen die ons aan vuurkorven kunnen helpen

Ben jij geïnteresseerd? Of ken jij iemand die zo'n spulletjes maakt? Mail dan snel naar winterwonderlandleuven@gmail.com en zorg mee voor een geweldige dag!

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan gewoon eventjes op de site.

~♥~

2 opmerkingen:

  1. Een tijdje terug was ik de blogs in mijn bloglovin' lijst aan het overlopen en dacht 'tiens, Jessi heeft al lang niets meer gepost, ik hoop dat ze zich amuseert' en gelukkig is dat inderdaad het geval!
    Ik denk dat ik maar eens naar dat marktje kom!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat tof dat jullie dat organiseren! Ik probeer langs te komen!

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!