zaterdag 30 juli 2011

I'll be backDoordat ik nu al meer dan een maand laptoploos ben en mijn nieuw exemplaar eeuwen op zich laat wachten kan ik helaas mijn voorbereide posts nog niet met jullie delen. Aangezien ik zwerf tussen beschikbare computers in mijn omgeving en deze niet over de nodige photoshop en toestanden beschikken kan ik mijn foto's niet uploaden. Bij deze zal ik mijn updates nog een tijdje moeten staken. En ondertussen is de eerste zomermaand en tevens ook mijn werkmaand bijna afgelopen. Nog welgeteld één week en ik kan genieten van mijn vrije tijd. Verwacht hier dan maar veel leuks!
Maar vrees niet, I'll be back!

~~

2 opmerkingen:

 1. Mijn broek is van de H&M, maar van een collectie van een jaar of misschien zelfs 2 jaar geleden... Draag hem eigenlijk niet zoveel omdat het niet echt bij mijn stijl past, maar ik vind hem wel heel mooi!

  Ik heb precies een gelijkaardig probleem, internet op mijn laptop is zo traag dat het echt niet te doen is om nog updates te plaatsen. Hopelijk is het beter als ik morgenavond naar Leuven vertrek, maar ik vrees dat het toch echt aan mijn laptop ligt. Een nieuwe laptop staat sowieso op de planning als ik mijn herexamens achter de rug heb (afleiding beperken enzo), maar de blog zal ondertussen er ook wel eventjes onder lijden vrees ik!
  Dan moeten we maar efkes gewoon genieten van de vakantie he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk ben je rap terug :) zodat we veel meer van je kunnen lezen.

  Groetjes
  Eline's Photography

  ps: kom zeker ook is langs mijn blogje, en het is altijd tof om wat feedback te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!