woensdag 16 mei 2012

Garden GourmetIk ben lid van The Insiders, waarbij ik af en toe de kans krijg om producten uit te testen. Deze maand schreef ik me in om de vegetarische producten van Garden Gourmet uit te testen. Ik kreeg een gans pakket toegestuurd vol bonnetjes, receptjes en nog meer leuks. Het is nu mijn taak om Garden Gourmet producten, weliswaar gratis, uit te proberen en anderen hun mening hierover te verzamelen. 


In de loop van de weken zullen jullie hier dus af en toe een leuk receptje tegenkomen dat ik uittestte. Ik kijk er al naar uit lekker vegetarisch te gaan koken voor mezelf, familie of vrienden!

Kennen jullie Garden Gourmet en wat vinden jullie er van?

Interesse om zelf een Insider te worden?
Mail naar laviedunereveuse[at]gmail[punt]com en ik stuur je een linkje door.

Jullie kunnen trouwens nog steeds meedoen aan de Pay it Forward!

~♥~

4 opmerkingen:

 1. Oh tof Jessi! Deel hier maar wat veggie receptjes dan, ik ben heel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er lekker uit, ik ben heel benieuwd! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook wel benieuwd naar de receptjes :-) Ik koop heel soms de balletjes, als ik te lui ben om er zelf te maken ;-) En de burgers zijn ook wel eens praktisch, voor een snel avondeten of voor op de barbecue.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar je receptjes! Ben zelf sinds een paar maanden vegetarisch (begonnen met dagen zonder vlees / vis en nooit meer gestopt...) en begin wel wat inspiratie nodig te hebben voor recepten ondertussen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!