zondag 26 augustus 2012

Liefde voor...


Het is alweer zondag. Volgende week heb ik mijn twee herexamens. Ik ben nu dus aan het proberen om mijn cursussen politiek er in te stampen. Jawel, politiek. Twee keer. En neem nu dat net dat onderwerp echt niets voor mij is. Door het bruisende kotleven, geen televisie in de buurt en luiheid om nieuws op te zoeken op mijn laptop, ben ik dus  vaak helemaal niet mee met het wereldnieuws. Schandalig hé. Een studente Journalistiek die van niets op de hoogte is. Op dit moment in mijn leven doe ik liever andere dingen dan naarstig op zoek gaan naar nieuws. Soms lees ik wel eens de Metro, maar daar blijft het dan wel bij. Mijn docenten moesten het eens weten. Ik kreeg een schop onder mijn kont. Die schaamte probeer ik nu eventjes te vergeten met volgend schone lijstje.


1. De  houten ecohorloges van WeWood staan momenteel bovenaan mijn verlanglijstje. De horloges, van Italiaanse ambacht, bestaan uit ongebruikte stukjes esdoorn en Guaiaco (een inheemse boom uit Zuid Amerika). Daarnaast maken ze enkel en alleen gebruik van 100% natuurlijke materialen om het hout te kleuren of zijn natuurlijke tint te bewaren. En om  de natuur een handje te helpen plant WeWood bij elk horloge dat gekocht wordt een boom! "One Watch  – One Tree – One Planet"


2. Deze schattige tasjes van Bo's Little House doen me denken aan Belle & het Beest.


3. Als introvert ben ik het daar volkomen mee eens!

4. Ik heb ze al eens gepast uit nieuwsgierigheid en ben er helemaal verliefd op! Alleen het prijskaartjes houdt me tegen om deze Ugglebo Clogs te kopen.


5. Little Free Library. Wat een leuk initiatief! En het ziet er ook zo schattig uit.

~♥~

8 opmerkingen:

 1. Leeeuk! Die tasjes zijn echt schattig! & ik wil ook heel graag clogs kopen, maar 't is inderdaad een hele investering...
  Veel succes met je herexamens, ik heb dinsdag ook mijn eerste (en gelukkig enige) herexamen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die gratis bibliotheek is inderdaad heel leuk! Toffe tasjes ook :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ouh die horloges zijn mooi! Leuke filosofie er achter ook. Hmmm, eens opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kleine tasjes zijn zo schattig! Hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende Little Free Library nog helemaal niet. Wat een leuk initiatief inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een leuke blog heb je :) Ik vind de horloges echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!