zaterdag 20 oktober 2012

Snail mail

Ik sta achter met bloggen. Gelukkig schudde lezeres Kira me wakker, waarvoor dank! Meer dan een maand geleden ontving ik van haar een antwoord op mijn brief. En nog steeds heb ik niet geüpdatet over mijn gesnail mail. Foei! School heeft me helemaal in de ban. De tijd vliegt voorbij ook al wil ik het helemaal niet. Gelukkig vond ik een gaatje, terwijl ik eigenlijk Engels zou moeten studeren, om deze blogpost te schrijven. Et voila, wat ik de laatste maand ontving en verstuurde.

Verzonden:Zoë werd geopereerd en vroeg via Twitter wie haar een leuk pakketje wilde sturen om haar te troosten. Natuurlijk reageerde ik meteen. Net na haar operatie plofte mijn pakketje neer aan haar deur. Van timing gesproken. Ik schreef haar een lange brief en voegde toe: zakdoekkaartjes, een zelf te vouwen origami vogel, een zelfgemaakte hartjeskaart, een notitieboekje, vlaggetjes, mijn welbekende theezakjes en zelfgemaakte oorbelletjes.
Ontvangen:

Van Kira, die ik vorige maand een leuk pakje stuurde, kreeg ik een lieve brief terug. Ze voegde nog lekkere poepsnoepjes toe, zoals we die heerlijke snoepjes hier noemen.Mijn vriendin Sarah stuurde mij een leuk kaartje toen ze op vakantie was in Milaan.Van Zoë kreeg ik een pakje terug. Stiekem hoopte ik dat ze één van haar zelfgemaakte productjes zou opsturen en die wens werd vervuld. Gelukzakske dat ik ben. In haar pakje staken leuke kaartjes, thee, een gezichtsmaskertje, een origami vogel/zwaan, heerlijk riekende zeep (die mijn huid lekker zacht doet aanvoelen) en haar befaamde lippenbalsem (die ik wil uittesten zodra mijn lippenbalsem op is!)


Omdat swappen momenteel niet zo goed past in mijn drukke agenda, neem ik enkel nog penpals aan. Wil je een lekker lange brief naar me sturen, of me blij maken met een leuk kaartje? Dat kan nog steeds! Mail naar laviedunereveuse[at]gmail[.]com voor verdere instructies.

~♥~

4 opmerkingen:

  1. Heerlijke post heb je weer mogen ontvangen en verstuurd....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik ben nog steeds erg blij met jouw pakketje! De origami vogel staat hier op de kast, de oorbellen hangen in mijn rekje en de thee staat klaar om getest te worden! Ben benieuwd wat je van de lippenbalsem vind :) Tip: als je enkel de bovenste rand van dat plastiekje er van doet, dan blijft het etiket een beetje beschermd tegen water en vuil ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jeej ^^ wacht vol ongeduld op je antwoord :D doe maar als je tijd hebt. Ik snap wel dat je het nu enorm druk hebt ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!