donderdag 18 oktober 2012

De wereld aan mijn voeten

Dit is een gesponsorde post

Wat was ik verbaasd toen ik gevraagd werd om een post in medewerking met Expedia te schrijven. Het is nooit mijn bedoeling geweest om geld te verdienen met mijn blog. Na heel wat heen en weer gepieker heb ik besloten dit toch eens te proberen. Geen nood, het is nog steeds niet mijn bedoeling om een commerciële blog te worden.


Het liefst van al zie ik mezelf de rest van mijn leven reizen. Ik ben een nieuwsgierig persoon die alles eens gezien wilt hebben. De cultuur van een ander land opsnuiven en genieten van de vrijheid die daarbij komt kijken. Zelf ben ik geen zon-zee-strand persoon, maar ga ik liever op ontdekking naar schone plekjes.

Welke reizen ik in mijn leven zeker gemaakt wil hebben:
 • Met een ouderwetse camper door Amerika reizen. Gedurende een maand of drie roadtrippen met zo’n stoere Winnebago. Yes please.
 • Op luxereis naar Thailand en dan natuurlijk even stoppen in Bangkok om leuke spulletjes aan de haak te slaan.
 • Citytrips naar New York, Lissabon, Beijing, Venetië, … Alle prachtige steden die de wereld te bieden heeft.
 • Op ouderwetse wandelvakantie in Oostenrijk. Wandelen door de bergen en s’ avonds uitgeput maar voldaan neerploffen in bed en slapen als een roosje. Dat is pure ontspanning.Mijn lijstje is eindeloos. Het enige probleem is dat je om te reizen geld nodig hebt. Goedkoop reizen is voor mij momenteel dus zeker nog een must. En daar wringt het schoentje. Veel websites tonen hun ware prijzen niet. Er komen steeds meer kosten bij, waardoor je reis uiteindelijk toch niet zo goedkoop wordt als eerst gedacht.

Maar daar heeft Expedia een oplossing voor gevonden. Geen gezucht meer aan het eind van de boeking. Vanaf het eerste zicht op de boeking weet je al hoeveel je reis in totaal gaat kosten. Ze berekenen zelfs meteen hoeveel korting je krijgt als je voor 2 personen boekt. Je ziet meteen met welke maatschappij je gaat vliegen inclusief de uren van vertrek. Klik je verder, dan zie je alle informatie omtrent je vlucht en kan je al dan niet een auto huren of een verzekering nemen.


Ik moet wel toegeven dat ik meestal alles afzonderlijk boek omdat ik graag roadtrip. Al gebruik ik voor citytrips graag the easy way out. Het hangt er van af hoe ver mijn zin naar avontuur op dat moment te zoeken is. Misschien boek ik in de toekomst wel eens een last minute reis naar Lissabon via Expedia?

Hoe boek jij meestal je reis?

 ~♥~

4 opmerkingen:

 1. Ik boek nooit reizen. Maar ik ga ook niet veel op reis. Thuis al genoeg om mij bezig te houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lisbon sound like a plan
  btw, loved the first pic. my beautiful venezuela is on the spotlight. waxs that a coincidence?

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!