dinsdag 9 juli 2013

A traveller is born


Mijn avontuur in Suriname is al eventjes voorbij, en nu ook op deze blog. Dankzij mijn blogposts heb ik mijn mooie tijd een beetje kunnen herbeleven. Het duurde lang voordat ik in Suriname besefte dat mijn avontuur bezig was. Terug in België duurde het nog langer voordat ik besefte dat ik effectief dat avontuur had beleefd. Door af en toe terug te kijken naar de honderden foto's en Surinaamse liedjes te beluisteren, kwamen de herinneringen weer opborrelen. Op zo'n momenten besef ik plots dat ik dat avontuur écht heb mogen beleven. En dan dringt het ook tot me door hoe hard ik die tijd mis. Een prachtig herinnering die voor altijd in mijn hoofd blijft rondzweven. Mijn Surinameverhaal is misschien afgelopen, maar mijn hart hunkert naar meer avontuur!

Wil je meer weten over mijn droomreis naar Suriname? Dat kan hier!

Terwijl dit bericht verschijnt, ben ik op weg naar mijn nieuwe avontuur. Samen met le boyfriend, de auto en de tent naar Portugal voor twee weken. Geen nood, ik heb een aantal blogposts gepland! Dus kom zeker af en toe eens piepen.

Até a vista!

~♥~

4 opmerkingen:

 1. Ah Jessi zo tof! Ik kan uw gevoel volledig begrijpen. Geniet van Portugal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jessi veel plezier in portugal !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben alleen naar zwitserland getrokken om op een boerderij te werken ... en sindsdien heb ik ook te maken met wanderlust! Ik begrijp je dus helemaal...

  Je hebt trouwens een heel fijne blog vol met leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!