zaterdag 5 januari 2013

Secret Santa 2012


Dit jaar deed ik voor de eerste keer mee aan de Secret Santa van Tess. Je schrijft je in en krijgt willekeurig een 'slachtoffer' toegewezen. Daar moet je dan een pakje voor maken. De naam van het project spreekt voor zich. Tot op het moment dat je het pakketje ontvangt , weet je niet wie de verzender is. Best leuk, die mysterie! Daar ben ik wel een voorstander van, tijdens de feestdagen. Vorig jaar was ik net te laat voor de inschrijving, dus ik wilde het dit jaar voor geen haar missen. 

Ik haalde het geweldige idee in mijn hoofd om alles zelf te maken. En natuurlijk heb ik me daar serieus aan mispakt. Naar goed gewoonte maakte ik al mijn geschenkjes op het allerlaatste moment, gooide ik er af en toe een vleugje gevloek tussen en deed ik het net op tijd naar de post. De charme van een studente Journalistiek, weeral gebleken, is het zich nipt aan de deadlines houden.

Mijn gelukkige en onwetende slachtoffer werd Imke. Een liefhebber van alles met een hoge aaibaarheidsfactor, flashy kleurtjes en haar kleine meisje. Ik deed mijn best om het pakje zo aaibaar mogelijk te maken en hoop dat ik in die missie ben geslaagd. Tot op vandaag heb ik nog geen reactie gekregen van Imke, dus ik hoop dat het een teken van opperste blijdschap is.


Het pakje bestond uit: een vilten uiltje, een flashy oranje cirkelsjaal (waarover later meer), een kadertje met 2 uilenkaartjes van mijn zus en hartvormige theezakjes.


Op mijn beurt werd ik natuurlijk ook een gelukkig slachtoffer. Vraag me niet waarom ik die term steeds gebruik. Tess gebruikte het in haar mailtje en ik geraak er niet meer van af. Mijn Secret Santa was Tania. Ook zij maakte haar cadeautjes zelf, wat ik enorm leuk vond. Toen ik het pakketje kreeg, was mijn eerste gedacht: 'Oei, wat klein.' Maar die ietsiepietsie teleurstelling werd meteen ingeruild voor een overdreven enthousiast vreugdedansje. Haar cadeautjes waren me per-fect op het lijf geschreven. Stuk voor stuk cadeautjes die bij me passen. Ik moest stiekem wel eventjes bij Tania polsen over het stukje vilt met het wolkje op. Het is blijkbaar een tassenjasje/mug cozy! Mysterie opgelost. Ik ben heel heel héél erg tevreden met mijn pakketje, Tania! 


Zelfgemaakte cadeautjes geven zo'n voldoening... Volgend jaar doe ik zeker weer mee!

~♥~

8 opmerkingen:

 1. Ouh, plezante cadeautjes heb jij gegeven en gekregen! Misschien moet ik volgend jaar ook eens meedoen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een fijne kadootjes, die sjaal ziet er heel zacht uit in een verbazend mooie kleurcombinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, toffe pakjes! Ik heb weer niet meegedaan met Secret Santa, vooral omwille van faalangst ;) Ik vind het al moeilijk om cadeautjes te kiezen voor mensen uit mijn omgeving, wat voor stress moet dat dan niet geven als het is voor iemand die ik misschien niet ken?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. keeeeiiiileuke kadootjes!
  homemade is idd het leukste! idd wat stresserend soms (zeker voor lastminute girls ;) ) maar zoooo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh leuk! Zo'n toffe cadeautjes gekregen en gegeven seg!! Volgend jaar ben ik weer van de partij zene, kheb het stiekem toch wel gemist dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leukkkk :-)! Fijne spulletjes gekregen, schoon pakketje gemaakt!

  Volgend jaar ga ik ook maar eens meedoen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super ! Ik ga ook meedoen dit jaar :D lijkt me super leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!