woensdag 11 september 2013

Ditjes + datjes


Allereerst wil ik iedereen bedanken die reageerde op mijn vorige post. Het stelt me erg gerust dat anderen dit gevoel ook kennen en me doen beseffen dat iedereen een andere weg volgt in het leven. Mijn hoofd zit nog steeds vol twijfels, maar ik probeer me er niet te veel door te laten leiden. Een doel bereikt men door vallen en opstaan, toch? Jullie lieve woorden deden deugd! En daarvoor heel veel dank!

Het is voorbij, die mooie zomer. Wat hebben we ongelofelijk veel geluk gehad met het zonnige weer de laatste maanden! Hoewel ik een beetje door een identiteitscrisis ging, heb ik toch genoten van mijn vrije tijd. Mijn roadtrip door Portugal samen met le boyfriend was veruit de beste trip die ik deze zomer maakte. Maar er waren nog kleine momenten die een heuse glimlach op mijn gezicht toverden. Natuurlijk ben ik geen fervente Instagramster en heb ik niet elk mooi moment vastgelegd, ziehier toch een klein deeltje van mijn mooie zomer.
  

1. Fietsen door Aveiro met le boyfriend. 
2. Mijn Nikon begaf het aan het begin van de zomer. Geen idee waarom die plots niet meer werkt, maar helaas zou het een dure grap zijn om die te laten repareren. RIP Nikon, en dat na nog geen drie jaar. Een nieuwe camera is nu dus nog veraf voor dit arme studentje!
3. Verlaten strandjes ontdekken in Peniche.
4. Mini moestuin, poging 1: lekkere radijsjes!
5. Ik ben verliefd op mijn nieuwe kanten bloesje!


5. Homemade hondenijsjes, geproefd en goed bevonden door de specialist des huizes.
6. Mijn studio in Leuven leegmaken. Na zes jaar op kot is het tijd voor iets anders!
7. Vrijwilliger op Marktrock samen met de studentenclub.
8. Een super gezellig en prettig gestoord weekend met mijn dames van de studentenclub (ik met het brede lint, als 'baas' zijnde!)


9. Studeren voor mijn allerlaatste herexamen Journalistiek.
10. Schaterlachende dames aan zee.
11. Voor het eerst naar Cats met de mama, zus en nichtje.
12. Mijn zus helpen met een nieuw projectje: magneten en buttons.

~♥~

5 opmerkingen:

 1. Whoe, vrijwilliger op Marktrock klinkt leuk! En je bloesje is inderdaad een toffeke :) Goed dat je ondanks de crisis toch genoten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die eerste foto! Wat jammer van je camera, niet fijn! En jeuj, radijsjes! En hondenijsjes, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. the picture of you and your bf(?) on your bikes is awesome! i love it!!
  also i had no idea that you live in leuven - a friend of mine went to uni there and she was also at the markrock festival. haha, what a tiny world!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien toch eens je camera laten nakijken, kan iets simpel zijn.. normaal moeten ze je helpen, het niet maken maar wel gratis kunnen zeggen welke kosten er aan zouden komen :)

  Give-away time @The Mind of an exchange

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne foto's allemaal! Zonde van je camera, ik heb de mijne ook mogen begraven dit jaar... wel blij met mijn nieuwe, de spaarrekening iets minder ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Voel je vrij een berichtje achter te laten!